Kohl2023-10-20T17:25:42+00:00

Kohl

“Speisenbegleitung – Welcher Saft passt zu meinem Essen?

Thomas Kohl, oprichter Kohl Mountain apple juice

  • Kohl Bozen appelsap
  • Kohl Bozen appelsap
  • Kohl Bozen appelsap

Het zuiden in het hart, de bergen in de ziel. Bijna nergens anders zijn het zuiden en het noorden zo nauw met elkaar verbonden, bijna nergens anders zijn die twee zo aanwezig als in Zuid-Tirol. Energieke kracht, serieuze mensen en een land dat goede dingen voortbrengt. Gecombineerd met levensvreugde en plezier en vergezeld van een vleugje moed en de lichtheid van het zijn.

De plek waar een idee werd geboren: appels behandelen als wijn. Dezelfde zorg en aandacht besteden aan het sap – en dus aan de smaak van ons land – op zijn reis van de boom naar het glas. En een frisse blik en visie geven aan iets dat al bestaat. Eén ding weten we zeker: Hier op de Ritten, in het hart van Zuid-Tirol, is de beste plek om unieke appelsappen te maken. Ga met ons mee op onze zoektocht naar nieuwe werelden van genot.

De appelsappen van Kohl mountain worden zorgvuldig gepasteuriseerd voor een lange houdbaarheid, maar bevatten geen bewaarmiddelen, additieven of toegevoegde suiker. Ze bevatten ook geen dierlijke ingrediënten of genetisch gemanipuleerde producten. De appelsappen van Kohl mountain dragen ook het V-label van de Europese Vegetarische Unie.

  • Kohl bergappelsap

Een selectie van producten van deze producent

Calidum

Rijpe appels en vlierbessen, zachtjes geperst en samengesteld tot een fluweelzachte cuvée, worden het best geserveerd in een glas op een drinktemperatuur van 60 – 70 °C, vergezeld van steranijs en kaneel. De specerijen omhullen de diepe, verwarmende aroma’s en zorgen voor een gevoel van geborgenheid in de ziel en geest.

Sonnenglanz

De helderheid van de zon – zo wordt de naam van deze appelsoort vertaald. Een naam als een belofte! En het sap maakt die belofte waar. Het is net zo stralend geel als de appel zelf, een zonnegroet rechtstreeks uit de Zuid-Tiroolse hemel. Met subtiele citrustonen en een vleugje dennen is het sap elegant in balans tussen fruitigheid en verfrissende zuren. Het is vol en evenwichtig.

Rouge

Lady in red! Rouge is niet alleen de variëteit, rood is ook de kleur van dit bergappelsap met zijn boeket van rode bes, kers en rabarber. Met een lichte wrangheid en een uitgesproken zuurgraad in de mond heeft dit sap een sterke smaak, een heerlijke frisheid en een lang aanhoudende nasmaak. Een buitengewoon, verkwikkend sap.

Kohl bergappelsap

Geïnteresseerd in deze producten voor jouw winkel?

Contacteer mij via mail, Whatsapp of gsm. Of boek onmiddellijk een telefonisch contactmoment!

Go to Top