Olijfolie2023-01-28T15:39:08+00:00

OLIJFOLIE

Naast de olijfolieën die je kan terugvinden in onze webshop voor particulieren of eindgebruikers, die uiteraard ook door jou aangekocht kunnen worden (met aantrekkelijke voorwaarden), heb ik hieronder een selectie gemaakt specifiek naar delicatessenwinkels, gourmetshops en wijnspeciaalzaken toe.

Een selectie van onze flessen voor delicatessenwinkels

Viola Costa del Riparo

Vanuit het mooigroene Umbrië een biologische olijfolie, sterkmedum tot intens van smaak, grassig, persisent, van de topproducent Marco Viola.

Frantoio Franci Selezione

Een topproducent uit zuidelijk Toscane, met zicht op Val d’Orcia. Een mooie Selezione assortiment, van delicaat tot robuust. Mooie zachtromige tot intens overtuigende extravergine olijfolie. Assortiment bestaande uit Delicate Maurino, Olivastro Seggianese, Le Trebbiane en Villa Magra, allen verpakt in een elegante fles.

Querciamatta

Querciamatta, puur natuur uit Toscane. Moie extravergine olijfolie, van lichtmedium tot robuust. Steeds kan je keuze maken voor de olijfolie passend aan jouw gerecht of smaakvoorkeur.

Agririva 46° Parallelo Green

Een blend van verschillende olijfcultivars uit de Garda regio, waarvan Casaliva het belangrijkste onderdeel is. Mediumfruitig met frisse noten die doen denken aan groene amandelen. Een harmonieuze smaak met duidelijke maar lichtbittere en een meer levendige kruidige sensatie.

Agricola Dora Lei

Lei is een olijfolie met een medium intense fruitigheid., gemaakt als monocultivar van de Grossa di Cassano olijf. Sterke kruidachtige tonen van tomatenblad, groene olijven, witte kool en artisjok. In de mond is er een perfecte match. Evenwichtige bittere en kruidige noten. Een aanwezige persisentie in de afdronk. Een typisch Calabrische olijfolie.

Tenute Cristiano Carolea

Een extravergine olijfolie uit Calabria, vol van de typische mediterrane aroma’s. Een mozaïek van tomaten en wilde groenten vergezeld van sensaties van zwarte peper karakteriseren de unieke en intense smaak van deze premium extra vergine olijfolie. De textuur is zeer vloeiend en harmonieus, terwijl de smaak rond en vol is, eindigend in tonen van amandelen en citrus.

EvoSicily Embrace

Een prachtig lekkere Siciliaanse olijfolie, geproduceerd van Nocellara del Belice olijven, verpakt in een waanzinnig mooie fles (en elegante giftbox).
Met een kleur die kan variëren van geel tot diepgroen, met een zeer lage zuurgraad die altijd onder de 0,2% blijft. Een sterk en present aroma met een fruitigheid van groene olijven van gemiddelde intensiteit. Bloemig, vergezeld van tonen van amandel, groene tomaat, gemaaid gras, artisjok en tenslotte een nuance van kruiden.

Quattrociocchi Olivastro bio

Smaragdgroen met warme gouden reflecties als kleur. Intens fruitig aroma met sterke hints van groene olijf. Versterkt door complexe vegetale tonen, waaronder olijfblad, gras, artisjok, tomaat, banaan en appel opvallen. Qua smaak, breed en karaktervol, met smaken van bonen, sla, selderij en basilicum. De bitterheid en pikantheid zijn sterk, aangenaam en evenwichtig. Noten van groene amandel aan het eind geven blijk van de kwaliteit in geur en smaak.

Geïnteresseerd in deze producten voor jouw winkel?

Contacteer mij via mail, Whatsapp of gsm. Of boek onmiddellijk een telefonisch contactmoment!

Go to Top