Freedl2023-09-26T12:16:59+00:00

Freedl

“We willen dat je geen compromissen accepteert bij het drinken van alcoholalternatieven! Daarom brouwen we de drinkcultuur van morgen in onze ambachtelijke brouwerij in Zuid-Tirol. Midden in de Alpen leggen we de nadruk op smaak en laten we de alcohol aan de kant staan.”

Maria-Elisabeth Laimer, oprichter Freedl

  • Freedl Calma Classic
  • Freedl Calma Classic Citrino

Sinds hun ontstaan richten Maria-Elisabeth en haar broer zich op de creatie van een niet-alcoholische aperitiefdrank, onder vorm van een fris pilsbier, boordevol smaak, vol met lokale ingrediënten.

Tot hun assortiment behoren de Classic, de Citrino en de Calma.

Gebrouwen in de ouderlijke microbrouwerij, maar met de jeugdige innovatiedrang, worden in de Zuid-Tiroolse Alpen bierpareltjes gecreëerd. In hun jonge bestaan reeds meermaals belangrijke onderscheidingen gekregen voor deze smaakvolle dranken.

De Calma is een pure expressie van Zuid-Tiroolse fierheid. Gebrouwen in het hart van deze regio, met water uit de Alpen, hop uit de nabije regio, en – als top of the bill – verse basilicum uit het nationaalpark Stilfser Joch / Stelvio, is dit een aperitiefbier dat je verbaast. Zonder alcohol, licht en vol tegelijk, met de basilicum als ultieme smaakversterker.

Een perfecte match bij antipasti en vele mediterraanse gerechten. Maar tegelijk ook meer dan dat !

  • Freedl Calma
  • Freedl Calma Suddeutsche Zeitung
  • Freedl Calma

Een selectie van producten van deze producent

Freedl Calma

Gebrouwen als Pale Ale met Alpenwater, Mout en verschillende hopsoorten en als speciaal ingrediënt: Bergbasilicum uit de Italiaanse Alpen, het Stelvio Nationaal Park! Zorgvuldig met de hand geplukt door een lokale kruidenkwekerij op 1500 hoogte in Zuid-Tirol!

Eén regel leidt je naar de perfecte combinatie met eten: Serveer Freedl Calma bij elk gerecht waaraan je basilicum zou toevoegen. Dit betekent dat het in absolute harmonie is met vooral pizza of pasta.

Basilicum helpt stress te overwinnen en nieuwe energie op te doen!

Basilicum is een van de oudste kruiden die de mens kent en wordt tegenwoordig veel gebruikt in de keuken. Maar het supervoedsel heeft veel meer functionaliteiten en kan je geest en je lichaam op verschillende manieren stimuleren. Het kan bijvoorbeeld helpen om stress tegen te gaan, te ontspannen en je energie te geven. Bovendien werkt het ontstekingsremmend en kan het je maag, lever en darmen beschermen. Kortom, basilicum als supervoedsel.

Freedl Citrino

Het verfrissende bier gebrouwen met citroenschil. De citrus geeft het ambachtelijke bier een zomerse en energieke toets. De afwezigheid van suiker en kunstmatige smaakstoffen zorgen voor een duurzaam moment van verfrissing.

Gebrouwen met citroen, mout en verschillende hopsoorten. De combinatie van alpenwater, het FREEDL brouwproces en natuurlijke citroenschil vormt een verfrissing die je nog nooit eerder hebt gezien.

De Citrino past perfect bij een zomerse barbecue en bij heerlijke taco’s of een pittig gerecht.

Freedl Classic

Het ambachtelijke bier voor altijd en overal. Gebrouwen als Pale Ale met bronwater uit de Alpen en verschillende hopsoorten. Het licht moutige en frisse aroma van het bier brengt een zekere lichtheid!

Het is een bier dat zich aanpast aan zijn omgeving. Combineer het met niets en geniet van de verfrissing. Combineer het met een lichte lunch, waar onze Freedl Classic perfect bij past. Of geniet ervan als een Aperitivo om je avond goed te beginnen.

Geïnteresseerd in deze producten voor jouw winkel?

Contacteer mij via mail, Whatsapp of gsm. Of boek onmiddellijk een telefonisch contactmoment!

Go to Top